Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 9-Oct-2008 17:04
Tutorial Photoshop : Serlahkan Gambar
Tengah penat coding, aku pun main-main ngan photoshop. Lagipun dah lama tak letak tutorial kat sini. Kali ini jom kita cantikkan gambar kalau gambar tak cantik. Pada mereka yang dok tangkap gambar pengantin tu, elok sangat lah guna benda ni. Aku tak ajar camna nak buat in detail sebab malas nak terangkan satu persatu. Korang ambil je lah action script yang aku dah rekodkan tu. Korang load dan run kan je lah untuk mana-mana gambar yang tak menarik tu.

So pandai-pandailah nak gunakannya.

Contoh gambar adalah seperti kat bawah ni.

http://rapidshare.com/files/158082116/CANTIK_GAMBAR.zip.html(DOWNLOAD PHOTOSHOP ACTION SCRIPT UNTUK CANTIKKAN GAMBAR.)





© Pidgin Technologies Ltd. 2016